De Missie en Visie van DSA bv

Missie

Met ruim 30 jaar aan ervaring in renovatie, onderhoud en nieuwbouw mag je gerust stellen dat DSA een specialist is op het gebied van afdichtingen. Wij willen dan ook graag partner zijn op het gebied van toepassingen in onderhoud/nieuwbouw van parkeergarages, grond weg en waterbouw en andere type vastgoed.

Het is belangrijk voor DSA om specialismen te verbinden, kennis te delen en te innoveren samen met onze opdrachtgevers. Gericht op een duurzame en kostenbesparende zorg en onderhoud voor uw vastgoed.

DSA investeert graag in zijn personeel en materieel. Interne opleidingen en trainingen met leveranciers en opdrachtgevers, zorgen ervoor dat personeel altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Visie

Betrouwbaarheid, kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid zijn voor onze onderneming belangrijke kernwaarden.

Langdurige en duurzame relaties gaan wij als bedrijf graag aan. Doormiddel van de juiste communicatie met onze opdrachtgevers en het delen van goede adviezen en kennis, zijn onze relaties veelal gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Ons beleid zorgt ervoor dat ieder personeelslid kan werken in een veilige en vertrouwde werkomgeving. Eén waar personeel en directie continue op zoek zijn naar oplossingen en nieuwe innovatieve ideeën, om opdrachtgevers op een zo goed mogelijke manier te helpen.

Onze professionals zorgen er dagelijks voor dat ieder project van begin tot eind in de juiste banen worden geleid.

Een extra stap zetten is nooit te veel gevraagd en offertes/plannen worden altijd gerealiseerd op basis van kostenbesparing, duurzaamheid en het gewenste resultaat.

Zo proberen wij ons op ieder mogelijk gebied te innoveren waar nodig en waar mogelijk. In het verleden hebben wij al meerdere keren complimenten gehad om onze innovatieve manier van denken en werken.

Zo heeft DSA een 2 -K Polysulfide Kitunit ontwikkeld die milieu en ARBO vriendelijk is.

Uiteraard zullen wij ook in de toekomst nieuwe duurzame vernieuwingen toepassen.