Certificeringen

Bij DSA zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in ons werk, maar ook in onze certificeringen.

Ontdek hieronder enkele van de certificeringen.

ISO 9001

TÜV Rheinland heeft het managementsysteem van DSA BV beoordeeld en in overeenstemming bevonden met de eisen en normen als gesteld in de ISO 9001 norm. Het toepassingsgebied betreft: het adviseren over en verwerken van afdichtingssystemen en coatings.

Bekijk het certificaat hier

VCA (VGM Checklist Aannemers)

Dit certificaat betekent dat het veiligheidsbeheersysteem van DSA BV objectief en gestructureerd getoetst is en goed is bevonden. Het is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico (bijvoorbeeld gevaar voor ontploffing, brand en persoonlijk letsel). Met het VCA-certificaat wordt tevens voldaan aan bepaalde wettelijke verplichtingen volgens de Arbowet. DSA BV bezit het VCA**-certificaat en mag daarom ook als hoofdaannemer optreden.

Bekijk het certificaat hier

BRL 7700-7711

Deze beoordelingsrichtlijn en de onderliggende protocollen zijn van toepassing op de aanleg of het herstel van een vloeistofdichte voorziening en is alleen van toepassing voor het gedeelte van het werk dat vloeistofdicht moet zijn.

Bekijk het certificaat hier