DL PARASILICO VP

 

DL PARASILICO VP is een één-component, gebruiksklare, neutraal alcoxy vernettende polysiloxaanrubber (RTV-1) die verrubbert door reactie met de vochtigheid van de

DL PARASILICO VP

DL PARASILICO VP

omringende lucht. DL Parasilico VP is speciaal ontwikkeld om een zo goed mogelijke overschilderbaarheid te bekomen met de meeste houtverven die voldoen aan de VOS 2010 regelgeving. Het is niet ontwikkeld om overschilderd te worden met watergebaseerde gevel- en muurverven. Ook bezit het een grote weerstand tegen veroudering, weersinvloeden, hoge en lage temperaturen (-50°C tot + 150°C).

 

TOEPASSING DL PARASILICO VP

Kleeft zonder primer op vrijwel alle in de bouw en industrie voorkomende materialen zoals glas, aluminium, geglazuurde tegels, polyester, ABS, polystyreen, messing, staal, behandeld hout, PVC… Het is eveneens geschikt voor het plaatsen van gelaagd glas (tast de PVB film niet aan) en dubbelglas (tast de butylafdichting niet aan) en kan ook toegepast worden op alkalische ondergronden zoals beton, baksteen en asbestcement. Hierbij wordt evenwel een primer aanbevolen. DL PARASILICO VP is tevens geschikt voor natuursteen (uitgezonderd DL Parasilico VP transparant).

 

Productblad DL PARASILICO VP