De visie van DSA bv

DSA bv heeft in haar visie: Service, flexibiliteit & kwaliteit

In de bouw, of dit nu in de woning- / utiliteits- / infra- of milieu-bouw is, zijn de elementen van service, flexibel en kwaliteit van doorslaggevend belang. Gemaakte afspraken en planningen worden waargemaakt en in overleg bijgesteld met de opdrachtgever. Met name in de infra sector is tijd en 24/7 van belang, tijd is geld en wegverkeer heeft voorrang. Door de kwaliteit en flexibele opstelling van DSA bv kan het bouwproces normaal doorgang vinden en dit bespaart de opdrachtgever tijd en geld.

DSA bv heeft betrokken, deskundige en zelfstandige medewerkers

Door permanente opleidingen, intern en extern, wordt er voortdurend geïnvesteerd in de medewerkers, hierdoor kunnen wij vertrouwen op de benodigde kennis en ervaring op de bouwplaats. Door de grote mate van zelfstandigheid en kennis van de medewerkers, zijn deze ook nauw betrokken bij de kitapplicatie van DSA bv.

DSA bv staat voor kwaliteit afdichtingen afdichtingsproducten

DSA bv werkt uitsluitend met kwalitatieve hoogwaardige afdichtingsproducten van gerenommeerde producenten en/of leveranciers. Deze producten zijn getoetst op kwaliteit en duurzaamheid, certificering, toepassingen en of deze voldoen aan de nationale- of internationale richtlijnen. Hiermee is de fundering gelegd voor een perfect eindresultaat.

Door DSA bv wordt voortdurend contact gehouden met producenten van afdichtingsproducten en werkt hiermee samen voor productverbetering en ontwikkeling van nieuwe producten. DSA bv gaat uitdagingen in afdichtingen samen met onze producenten en leveranciers in vertrouwen aan.

× Chat met ons via WhatsApp